Dadanana rugdrager

Rugdrager

Als je een dagje uit gaat, vind je het niet misschien altijd prettig om een kinderwagen of buggy mee te nemen. Eventjes naar de markt of de stad in of een dagje naar de dierentuin.

Het kan ook zijn dat je je kindje graag dicht bij je wil houden, of dat je kindje zo nieuwsgierig is dat hij of zij een kinderwagen helemaal niets aan vindt. Een leuke en handige oplossing is dan om een rugdrager aan te schaffen.

Een rugdrager bestaat uit een aluminium frame (andere materialen kunnen ook) en worden als een rugzak op de rug gedragen door vader of moeder. Het kindje wordt met zijn of haar gezichtje naar de ouder toe gedraaid en kan op deze manier over de schouder van papa of mama meemaken. Als je kindje moe is, legt hij of zij zijn hoofdje te rusten in de nek.

Dadanana rugdrager

Dadanana is een bekend merk. Zij hebben onder andere de JoinUS ontworpen. Een rugdrager met een uitermate slim ontwerp! Voor een adviesprijs van €139,- wordt de Dadanana rugdrager verkocht in Nederland. De draagzak is multifunctioneel en heel makkelijk in gebruik. Aan de achterkant zit handige opbergruimte en de Dadanana rugdrager heeft een compact formaat, waardoor het altijd handig is. Je bent overal op voorbereid, op elk moment van de dag.

De rugdrager is voor kinderen met een gewicht van 0 tot 15 kilo. Een rugdrager wordt echter niet aangeraden voor en pasgeboren kindje, simpelweg omdat je hem of haar niet in de gaten kan houden. Verder is het voor het kindje prettig en handig als hij of zij goed zelf het hoofdje omhoog kan houden.

Bij de Dadanana rugdrager wordt standaard een regenscherm geleverd, maar je krijgt er ook een zonnescherm bij. In de opbergruimte zit alvast een verzorgingsmatje, zodat je je kindje op elke plek even kan verschonen. Een paar luiers en vochtige doekjes in de opbergruimte en je bent helemaal klaar om te gaan. De Dadanana rugdrager wordt geleverd met bijzonder geschenkverpakking, zodat je deze rugdrager ook goed als cadeautje weg kan geven.

Kleuren Dadanana

De Dadanana rugdrager is leverbaar in de volgende kleuren:

  • Zwarte draagzak met zilverkleurige opbergruimte, wit logo
  • Bruine draagzak met oranje opbergruimte, wit logo
  • Donkergrijze draagzak met groene opbergruimte, wit logo
  • Navy (marineblauwe) draagzak met zand kleurige opbergruimte, wit logo

Voordelen Dadanana rugdrager

De rugdrager is praktisch in gebruik, zit binnen no time achterop de rug en je kindje kan er heerlijk inzitten. De uitstraling van de Dadanana rugdrager is stijlvol, waardoor het bij iedere outfit makkelijk kan. Je hoeft geen grote kinderwagen mee nemen en het neemt niet veel ruimte in beslag.

Nadelen Dadanana rugdrager

Het nadeel is dat je kindje op je rug zit en je dus niet goed kan zien wat hij of zij doet. Bovendien willen kinderen nog wel eens spugen, snotteren of kwijlen en dat gebeurd boven jouw schouders. Als je kindje moe wordt, duurt het misschien even voordat hij of zij een goede slaaphouding heeft ontdekt.

Copyright 2018 buikbanden.info