De leukste positiemode van Wehkamp

Positiekleding

Bij je eerste positie kleding heb je misschien wat advies nodig gehad, maar inmiddels weet je zelf heel goed wat je prettig vind, wat bij jou en je buik past en wat handig is.

Zwangere vrouwen hebben vaak minder energie en zijn sneller moe dan vrouwen die niet zwanger zijn. Een dagje winkelen, met telkens het pashokje in en uit, kan daarom erg vervelend zijn. Slepen met tassen, telkens bukken om die broek aan en uit te doen, het is geen pretje.

Online kan je net zo goed positiekleding kopen!

De leukste positiekleding van Wehkamp

Als je besluit om eens online te gaan kijken, neem dan eens een kijkje op de website van Wehkamp. Kijk bij ‘damesmode’ onder het kopje positiekleding en je ziet een groot deel van hun assortiment. Dit hebben ze opgedeeld in handige tussenstappen (zoals badmode, broeken, buikbanden enzovoort), zodat je een duidelijk en overzichtelijk beeld hebt van de leukste positiekleding van Wehkamp. Ook kleding die je normaal gesproken in de winkel koopt (bijvoorbeeld bij Miss Etam), wordt bij Wehkamp verkocht. Zie hieronder een opsomming van de diverse merken die Wehkamp in positiekleding heeft:

 • Esprit
 • Mama-Licious
 • Miss Etam
 • Pretty pregnant
 • C&A
 • Overig

Als je eenmaal een onderdeel hebt gekozen (bijvoorbeeld broeken) kan je sorteren op het soort artikel, het merk, de kleur, de prijs en de aanwezige maat. Op deze manier kan je gericht zoeken. Vind je het leuk om de totale collectie te bekijken? Dan kan natuurlijk ook! Vink dan geen enkel onderdeel aan en laat je verrassen. Je gehele bestelling wordt naar je huis verzonden, waar je in alle rust en ruimte kan passen.

Positiekleding retour sturen bij Wehkamp

Mocht er tussen je bestelling een tegenvaller zitten, dan kan je dit probleemloos retour zenden. Je betaalt hiervoor geen extra kosten. Je kan het jezelf extra makkelijk maken door het retourpakket bij je thuis op te laten halen. Lees wel goed de voorwaarden door, positiekleding moet ongedragen en binnen bepaalde tijd retour gestuurd worden.

Waar let ik op bij leuke positiekleding

 • Koop positiekleding in je eigen maat
 • Koop positiekleding die makkelijk te combineren is
 • Let op lengtes bij broeken en dergelijke
 • Kijk goed naar aanbieding, Wehkamp heeft regelmatige leuke positiekleding in de aanbieding
 • Houdt rekening met het seizoen dat komen gaat. In de zomer heb je niets aan 6 lange positiebroeken.

Welke positiekleding heb ik nodig?

Afhankelijk van het seizoen is het handig om enkele basis kledingstukken te kopen. Denk hierbij aan twee lange broeken, twee rokken/jurkjes, enkele jasjes of vesten, meerdere topjes die je overal onder kan dragen en in de zomer kan dragen, een of twee buikbanden voor de steun en natuurlijk enkele gewone shirtjes. Een nette broek (een simpele zwarte) is geschikt voor zowel een begrafenis als een simpel feestje, dus dit is handig om in je kast te hebben. Lekkere (platte!) schoenen waar je goed op kan lopen zijn ook handig en in de zomer zijn teenslippers bijna onmisbaar.

Copyright 2019 buikbanden.info