Goedkope buikbanden

Buikbanden

Buikbanden worden gedragen door zwangere vrouwen. De naam zegt het al, zij dragen een band om hun buik. Veelal wordt dit gedaan om de groeiende buik te benadrukken, maar het kan ook een stukje stevigheid bieden.

Buikbanden zijn er in alle prijsklassen, in alle soorten en in alle maten. De stelregel is: Koop een buikband in je eigen kledingmaat. De fabrikanten hebben zelf bedacht dat een buikband mee moet groeien. Heb jij dus normaal gesproken maatje 36, maar heb je wel een grote buik? Koop dan alsnog een buikband in maat 36! Zeker als je hier in het begin van je zwangerschap mee begint, rekt de band goed met je mee.

Buikbanden zijn in diverse kleuren en in diverse print te verkrijgen. Je kan er ook voor kiezen om een buikband te dragen met een leuke tekst. Buikbanden zijn over het algemeen niet duur. Je bent meestal tussen de 10 en 20 euro kwijt. Kan het goedkoper? Jazeker. Goedkope buikbanden zijn goed te vinden.

Waarom goedkope buikbanden?

Waarom zou je goedkope buikbanden kopen? De vraag is eerder: Waarom niet? Je gebruikt een buikband ongeveer zes van de negen maanden zwangerschap, vaak nog minder. Je draagt een buikband niet dagelijks en na je zwangerschap belandt hij op zolder. Een buikband is niet meer dan een stuk rekbare stof, waar iets leuks op gedrukt staat. Waarom zou je er dan veel geld aan uitgeven? Een buikband heeft niet veel te verduren, je buik groeit immers langzaam en niet binnen één dag, dus je hoeft amper tot geen rekening te houden met kwaliteit. Hou wel rekening met een mooi ogende stof en let erop dat je niet wilt dat de buikband na twee keer wassen lelijk is geworden. Een goedkope buikband kan net zo mooi zijn als een duurdere buikband! Bovendien, hoe goedkoper de buikband, hoe meer je er van kan aanschaffen. Zo kan je lekker afwisselen en blijven spelen. Je draagt immers ook niet elke dag hetzelfde t-shirt, wel?

Goedkope buikbanden in de winkel kopen

Goedkope buikbanden zijn vaak te vinden bij winkels waar ze positiekleding verkopen. Denk eens aan de volgende winkels:

  • Promiss
  • Miss Etam
  • Hennes & Maurits
  • Prenatal
  • Noppies
  • Queen mom

Sommige van deze vinden klinken wellicht ‘oudbollig’, maar het tegendeel is waar. Positiekleding is tegenwoordig net zo modern als gewone kleding en zij zullen dan misschien ook wel iets hebben wat je leuk vind en vooral… wat lekker zit.

Goedkope buikbanden online kopen

Online staat het bol van de aanbieders van buikbanden. Hou er rekening mee dat een buikband er op een foto altijd een beetje anders kan zien dan de echte versie. Let dus op de voorwaarden die het bedrijf stelt. Behalve dat je op de prijs van de buikband let, is het handig om ook de bezorgkosten te controleren.

Buikbanden krijgen

Een buikband krijgen is natuurlijk het meest goedkoop. Hou er rekening mee dat je een buikband in je eigen maat vraagt. Voor bijvoorbeeld je verjaardag, een feestdag of als ‘gewoon’ vriendinnencadeautjes zijn dit ontzettend leuke dingen om te krijgen en je hebt er ook nog echt wat aan.

Copyright 2018 buikbanden.info