Pinautomaat huren

Pinautomaat huren of kopen

Vorige week woensdag liep ik over de markt, ik ging er toevallig heen omdat ik op zoek ging naar goedkope buikbanden en wat alledaagse dingetjes. Zo wilde ik een extra sterke buikband halen, kijken of het vest er nog hing die ik de week ervoor ook had zien hangen en toch wel heel leuk vond en verder gewoon wat rondkijken.

Ik heb ergens zo’n hekel aan en dat ga ik nu vertellen. Ik maakte het vorige week woensdag mee. Je ziet na lang zoeken wat leuks, iets wat je echt wil hebben. Je gaat in de rij staan om te betalen. Dan ben je eindelijk aan de beurt en wat hoor je dan? “Sorry mevrouw, u kunt hier alleen contant betalen, op de hoek is een bank, daar kunt u pinnen”. Dus ik vroeg of ze het apart konden houden, dan ging ik wel even pinnen. Gelukkig was dat geen probleem. Dus ik naar de bank op de hoek en pinde wat geld. Ik heb nooit contant geld bij mij, ik voel mij zo onveilig daarmee. Toen ben ik gaan betalen en was ik eindelijk klaar. Waarom huren ze dan ook geen pinautomaat, zou veel makkelijker zijn.

Betalen bij de kraam

Ik liep weer verder en kwam bij de notenkraam aan, wat een uitkomst ik kon pinnen. Het was niet zo druk dus moest gewoon even mijn verhaal kwijt aan de babyman, zoals ik hem noem. Ik vertelde wat ik zojuist had meegemaakt.

Hij moest erom lachen, dat hoeft bij ons niet, wij hebben een pinautomaat gehuurd. Contant geld? Nee daar doen wij niet meer aan. Tijdens een klanttevredenheidsonderzoek was eruit gekomen dat mensen geen of weinig contant geld meer op zak hebben en liever pinnen. Daarom zijn wij sinds al bijna twee jaar overgestapt op het huren van een pinautomaat.

Een gehuurde pinautomaat heeft veel voordelen. Voor de klanten en ook voor eigen medewerkers. Een pinautomaat huren kan al voor 1 dag en je kunt hem zelfs met spoed al binnen een aantal uur in huis hebben.

Copyright 2018 buikbanden.info