Sjieke buikbanden

Sjieke buikbanden

Een zwangere vrouw wil er altijd mooi en leuk uitzien. Soms lijkt dit een stuk lastiger, doordat een dikke buik in de weg kan zitten. Met een leuke of moderne buikband, maak je je dagelijkse outfit helemaal af. Je hebt niet alleen een extra accessoire, het biedt ook steun én legt de nadruk op je groeiende buik!

Voor je werk of voor een feestje kan het zijn dat je sjieke of elegante kleding draagt en hier past lang niet elke buikband bij. Ook voor een minder leuke gebeurtenis, zoals een begrafenis, wil je graag netjes voor dag komen.

Een chique buikband kan dan uitkomst bieden. Wat er ook aan de hand is, de nadruk op je buik leggen mag altijd, maar dit kan ook op een elegantie manier.

Sjieke buikband bij elke outfit

Als je denkt aan sjiek, denk je al snel aan de kleuren zwart, antraciet en donkerblauw. Een mooi broekpak, een lange rok met een blouse of een mantelpakje zijn allemaal voorbeelden van sjieke kleding. Qua positiekleding is er genoeg te vinden, maar wil jij ook graag de steun van een buikband? Koop dan sjieke buikbanden om je outfit compleet te maken. Het codewoord hierin is: Elegantie. Een elegante outfit gaat vaak gepaard met enkele mooie sieraden, mooie nette schoenen en een sjieke tas. Waarom zou je tijdens je zwangerschap niet een buikband hieraan toevoegen? Het is natuurlijk een mogelijkheid om een simpele zwarte buikband te dragen. Eventueel kan er een lichte parelmoer glans in de stof zitten voor net dat beetje extra, maar er zijn ook vele andere mogelijkheden voor een sjieke buikband. Een buikband wordt altijd gemaakt van een stretch stof. Dit is simpelweg omdat je buik steeds groter wordt naarmate je verder komt in je zwangerschap. Duurdere stoffen ogen vaak sjieker en bezitten een lichte glans.

Chique buikbanden met kant

Als je een groot, eenmalig feest hebt, kan een buikband met kant ontzettend mooi staan. Denk eens aan de kerstdagen, aan die grote bruiloft die je binnenkort hebt of dat gala waar je zo graag naar toe wilt? Een sjieke buikband met kant is dan een echte eye catcher en ze zijn in meerdere kleurcombinaties te krijgen. Bovendien kan je kiezen voor een buikband die geheel van kant is gemaakt (je ziet dan je kleding erdoorheen,w at vooral bij een galajurk erg mooi kan zijn), maar je kan ook kiezen voor een buikband waar een laagje kant overheen zit. Een witte buikband bijvoorbeeld, maar dan met een zwarte kanten band ervoor langs. Dit geeft niet alleen een prachtig effect, het zit ook nog eens erg lekker.

Sjieke buikbanden met stras

Buikbanden met stras steentjes zijn altijd mooi en sjiek. Je kan kiezen voor allemaal kleine stras steentjes, verspreid over je gehele buik, maar ook voor een kleine opdruk met steentjes. Bijvoorbeeld een buikband met het sterrenbeeld van je kleine in stras steentjes erop gemaakt. Een mooie bloem, waarvan de steel over je buik loopt. Noem het allemaal maar op. Een buikband als deze maakt sieraden bijna overbodig en je zal zeker de show stelen! Ontzettend sjiek, netjes en ook een beetje gedurfd.

Egale sjieke buikbanden

Altijd elegante en chique buikbanden zijn egale buikbanden. Door een mooie kleur te kiezen (bijvoorbeeld bordeaux rood), leg je toch de nadruk op je buik. Wil je het geheel liever wat rustiger houden? Ga dan voor een zwarte of antraciet kleurige band. In de zomer is een witte band altijd erg sjiek.

Copyright 2018 buikbanden.info