Tonga draagzak

Kinderen dragen

Vanaf de geboorte worden kinderen gedragen. Als baby zijnde in de armen en naarmate ze ouder worden, worden ze veel op de heup gedragen.

Vooral vrouwen dragen hun kinderen vaak op de heupen. Vrouwelijke heupen zijn er immers voor gemaakt! Ze steken meer uit dan bij mannen en zijn ideaal om kinderen op te dragen. Met één arm wordt het kindje ondersteunt en af en toe wisselt de moeder van heup om het gewicht te verspreiden.

Naarmate kinderen ouder worden, worden ze steeds zwaarder en zwaarder. Het vasthouden met één arm wordt lastiger en zwaarder. Tonga heeft daar een middeltje voor uitgevonden. Een handig hulpstuk wat een vrouw of man kan helpen bij het dragen van een kindje op de heup.

Tonga draagzak

De Tonga is sterk en comfortabel. In principe is het een net in de vorm van een broekje wat u uw kindje aantrekt. Met een stevige schouderband die om uw tegenovergestelde schouder gaat, zit uw kindje veilig vast en wordt u geholpen met het dragen. Bijvoorbeeld: Uw kindje zit op uw linkerheup, u draagt dan de schouderband over uw rechterschouder. Het netje is stevig en comfortabel en het makkelijkste van te Tonga draagzak is nog wel dat hij voor iedereen geschikt is. Hij past elke volwassen persoon en elk kindje kan er in zitten.

Door de handige, bijgeleverde handleiding (met foto’s) is de Tonga heupdrager makkelijk en snel te gebruiken. Zodra uw kindje de 3,5 kilo bereikt kan u de Tonga draagzak gaan gebruiken. Dit kan totdat hij of zij ongeveer 15 kilo weegt.

De Tonga draagzak is bijzonder geschikt op warme dagen, omdat het netje waar uw kind in zit veel frisse lucht door laat. Bovendien is het netjes zo klein op te vouwen, dat hij gemakkelijk in uw jaszak past. U kan de Tonga draagzak dus overal mee naartoe nemen en gebruiken zodra u hem nodig heeft.

Voordelen Tonga draagzak

Het grootste voordeel van de Tonga heupdrager is dat hij voor iedereen geschikt is en gemakkelijk op te bergen is. De heupdrager is stevig en comfortabel, zowel voor u als voor uw kindje. De Tonga heupdrager is betaalbaar (Adviesprijs €39,50) en gaat jaren en jaren mee.

Nadelen Tonga draagzak

Het nadeel van de draagzak is dat u, als veiligheid maatregel, uw kindje altijd met één hand moet ondersteunen. U hoeft niet meer te tillen met uw arm, dat doet de Tonga voor u, maar u moet uw kindje wel altijd vast houden. Een ander nadeel is dat het overschakelen naar de andere heup even wat tijd kost.

Kleuren en printen

De Tonga heupdrager kan in verschillende kleuren en printen geleverd worden. In effen kleuren als bordeaux rood of groen, in twee kleuren als zwart met grijs of met een leuke print. Voor diverse mogelijkheden kan u het beste even op internet kijken om te zien of de juiste kleur voor u erbij zit. De Tonga draagzakken zijn gemaakt van 100% katoen.

Copyright 2018 buikbanden.info